Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

I'm Back!

Assalamualaikum! Lama tak menulis, kalau tengok balik, last posting lebih kurang setahun yang lepas, 2016! Alhamdulillah masih bernyawa, sihat dan kacak seperti biasa. Sejujurnya aku nak ambil kesempatan ni untuk minta maaf kepada pembaca (kalau ada) blog ni, yang mana ada pertanyaan-pertanyaan di ruangan komen yang tak berbalas. Sorry weh.. sumpah tak bukak blog berbulan-bulan.

Jadi ke mana aku menghilang selama ni?

Ada je..

Kat twitter.

Kenapa lama tak berblogging?

Pertama - sibuk dengan urusan projek ilmiah tahun akhir.
Kalau nak tahu, aku dah mula sibuk dengan projek ilmiah tahun akhir ni bermula pada semester 6 yang lepas. Ya, waktu tu aku masih lagi student, 3rd year. Tapi, dah sibuk approach supervisor (Alhamdulillah, dapat pensyarah yang memiliki kepakaran yang bersesuaian dengan tajuk yang aku nak buat). Bila dah dapat supervisor, maka bermulalah perjalanan aku untuk propose tajuk kajian yang sesuai, kemudian proceed dengan designing conceptual framework, merancang macam mana…