Friday, June 3, 2016

Floria 2016

Week 14, banyak kuliah yang dah habis. Tunggu masa untuk balik rumah je untuk study week. Hari Isnin lepas, sempatlah kami bertiga ke Presint 4 untuk  tengok macam mana rupanya Floria ni kan. Dah 4 tahun aku kat sini, baru pertama kali jejak Floria. lol

Just nak share photos..






Ada satu taman tu menarik perhatian aku. "Taman Diraja Johor" guys. Haa bangga jap jadi anak Johor. Sempat la borak dengan brader-brader dari Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah. 25 hari ok nak buat semua ni.




6 comments

June 9, 2016 at 2:57 PM

cantiknya. done folo, folo me back k :) http://acuyuhan.blogspot.my/

June 26, 2016 at 1:28 PM

Kat mana ni? Share la lokasi boleh pergi juga satu hari nanti. Impressive! SubhanAllah 25 hari ja? Wow!

Anonymous
October 18, 2016 at 9:06 AM

posting baru plis.

-pembaca setia dan pemerhati jauh

December 16, 2016 at 3:36 PM

hi, saya datang singgah sambil follow sini :)
Jemput singgah blog saya :)

December 31, 2016 at 12:55 PM

eh tak tau pun pasal floria ni.. thanks sharing

Post a Comment