Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

My First Baby

Bismilllah 

Whats up? Alhamdulillah masih bernafas. Sihat dan mampu menulis kat blog yang dah lama tak di update. Sekarang ni tengah cuti study week. Ambil kesempatan cuti ni untuk pulang ke Johor. Kononnya nak study dekat rumah la kan. Tapi macam biasalah, tak ada study mana pun. Makan, tido, tengok tv, layan kanak-kanak ribenna, jenjalan. Dia punya enjoy tu macam dah cuti semester beb! Lupa tengah study week. Tepuk dahi.
"My first baby?" What the? Bila masa ada anak?
Lol.
Yeah. I have a baby ready.  Jangan marah sebab kahwin tak jemput. Sebab memang belum berkahwin, tak ada isteri dan belum ber anak.
Baby here means a car! Yes, a car.
Alhamdulillah. Sekarang aku dah ada kenderaan sendiri. Saja nak tulis di blog. Orang kata blog ni kan macam catatan hidup kita kan. Tempat untuk kita tulis kisah-kisah penting dan bermakna dalam kehidupan. Disebabkan aku tak ada diari, dan tak berapa nak rajin menulis pada kertas, maka aku menaip jelah. Cepat, pantas, mudah.
To own a car at this age (i…